Johannes Passion 12 april 2019 in Gulpen


Het Bach-comité Gulpen gaat op vrijdagavond 12 april 2019 de Johannes Passion van J.S. Bach organiseren.

In de St. Petruskerk van Gulpen zal op deze avond de Johannes Passion klinken uitgevoerd door het Kempisch Kamerkoor, aangevuld met gastzangers uit het Heuvelland. De Johannes Passion is voor het Heuvelland, en voor Gulpen-Wittem in het bijzonder in cultureel opzicht geheel nieuw. Wellicht is het mogelijk het begin van een mooie traditie. Voor deze uitvoering zullen 5 Limburgse topsolisten worden aangetrokken, het geheel wordt begeleid door barokorkest Concerto Barocco. Bewust wordt gezocht naar de authentieke klank om de beleving zo dicht mogelijk bij de originele uitvoering te brengen. Iets waar alle meewerkende musici met hart en ziel naar toe werken om het u met alle passie te laten ervaren.

Bent u een liefhebber of voor de eerste keer? Een perfecte gelegenheid om de Passie van Bach in het Heuvelland te kunnen bezoeken en een mooie start van de paastijd.

De kaartverkoop loopt via Tickli.nl, de losse kaartverkoop bij het Parochiecentrum van de St. Petruskerk, Kapelaan Pendersplein 10 in Gulpen (tijdens openingsuren).