ACHTER IN DE KERK

Niet alle informatie wordt doorgegeven via computer, I-pad, mobiele telefoon, en zo. Soms gebeurt het dat informatie wordt geschreven op een stuk papier en dan laat men dit lezen in een krant, een (reclame)folder, op de Den – of achter in de kerk. Als u daar naar binnen komt (of uitgaat) ziet u er allerlei blaadjes, folders, kleine boekjes of zoiets. Er kan interessante informatie bij staan. Stel dat u een warenhuis binnenloopt in een grote stad. U zult daar echt niet de hele zaak leeg kopen. U neemt er in elk geval de tijd voor om het een en ander te keuren en uiteindelijk te kiezen. Alleen als u iets aantreft wat u interesseert, zult u het aanschaffen. Als de prijs en uw beurs dat toelaten.

Achter in de kerk treft u alles gratis aan.

Tenzij – zeer zelden – anders vermeld.

Natuurlijk is niet al het leesmateriaal interessant voor iedereen. Maar soms liggen er blaadjes/bladen die je verrassen. Daar kom je wel achter als je de tijd neemt om er even door heen te neuzen. Of je er wijzer van wordt, daar kom je later wel achter. Je wordt er in geen geval dommer van.

Bovendien is niemand van ons te oud om nog wat bij te leren.

En voor de prijs hoef je het niet te laten….

Veel leesplezier!

 

René Graat mhm

Pastoor